Kinderdagverblijf en Peuterarrangement

Kinderdagverblijf

Vanaf 10 weken is je kindje van harte welkom bij een van onze babygroepen. Op de babygroep stemmen we af op het dagritme van uw kind: eetmomenten, verzorgingsmomenten en slaaptijden die we afwisselen met activiteiten. Voor de baby’s nemen we de tijd en de rust om veel contact te maken door ze op schoot te nemen, kiekeboe spelletjes te spelen en te stimuleren in het rollen, kruipen en zitten. 

Spelend leren

Voor de dreumes wordt de wereld steeds groter en vaak hand in hand met de pedagogisch medewerker gaan zij op ontdekkingstocht. Peuters hebben natuurlijk meer ruimte nodig en op veel locaties zijn er speciale ruimtes, zoals een speelhal of atelier waar we activiteiten aanbieden die bij hun ontwikkeling passen. Hierbij bereiden we de peuters ook voor op de volgende stap in hun leven: de basisschool. We stimuleren, begeleiden en volgen de jonge kinderen in hun ontwikkeling.

Peuterarrangement

Binnen 't Schrijverke bieden we naast kinderdagopvang ook peuteropvang aan in de vorm van peuterarrangementen. Bij de Peuteropvang komen peuters vanaf 2,5 jaar op vaste dagdelen spelen, ontdekken en ontwikkelen. We werken met thema's die aansluiten bij de wereld van je peuter. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen vriendjes kunnen maken en leren samen te spelen. We maken zo de stap naar de basisschool een stukje kleiner.Doordat we samen met de basisschool in 1 gebouw zitten kunnen we de overgang van peuter naar kleuter vloeiend laten verlopen. Wilt u meer informatie over onze opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer  073-8519999 of mail naar relatiebeheer@kanteel.nl. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Kinderdagverblijf of ons Peuterarrangement? Voor meer informatie over ons aanbod  kunt u kijken op kindcentrum-t-schrijverke​. Op www.kanteel.nl vindt u meer informatie over  Kanteel Kinderopvang, de tarieven en een handige rekentool waardoor  u in een mum van tijd uitrekent wat uw netto kosten zijn. Direct inschrijven  is ook mogelijk.