Buitenschoolse opvang

BSO 't Schrijverke biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar , verdeeld over verschillende leeftijdsgerichte groepen.  Onze BSO is van maandag t/m vrijdag van 14-18.30 uur open, en in schoolvakanties van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Binnen KC 't Schrijverke vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Ieder kind houdt van andere dingen. Op de BSO bieden we de kinderen wisselende uitdagende activiteiten aan. Daarin vinden we het belangrijk om met de kinderen samen te bespreken wat zij willen doen.

In de vakanties hebben een een spetterend vakantieprogramma, aangepast op de leeftijden van de kinderen. Kijk voor meer informatie op vakantieopvang.

Naast de schoolmiddagen en de vakanties, bieden wij ook voorschoolseopvang aan van 07.30 tot 18.30 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze BSO? Voor meer informatie over ons aanbod  kunt u kijken op kindcentrum-t-schrijverke​.  Op www.kanteel.nl vindt u meer informatie over  Kanteel Kinderopvang, de tarieven en een handige rekentool waardoor  u in een mum van tijd uitrekent wat uw netto kosten zijn. Direct inschrijven  is ook mogelijk. 

Wilt u graag een kijkje komen nemen?  U bent van harte welkom voor een rondleiding. U kunt rechtstreeks een afspraak met onze BSO via (06)38076532 of  contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer via 073-8511475